VINIČ SUZY (STOLOVÝ, REZISTENT)
Kód: 6311Podrobný popis
-
Botanický názov - Vitis vinifera Suzy
-
Miesto pre pestovanie - bujne rastie, má rada teplé a chránené lokality a prevzdušnené, humózne pôdy
-
Opeľovanie - samoopelivá
-
Mrazuvzdornosť - mrazuvzdorná
-
Plod - tvorí veľké strapce (350 g) a veľké, oválne bobuľe sladkej chuti a zlatožltej farby. Šupka je tenká
-
Dozrievanie - IX.
-
Skladovateľnosť - nie je vhodná na skladovanie
-
Výška pri dodaní - cca 20 - 60 cm, kontajnerovaná rastlina

Vinič v odorodách je kvalitný a zdravý vinič, ktorého odrodu však aktuálne nevieme určiť. Ide o...

Veľmi obľúbená a nenáročná samoopelivá, bezsemenná ružová, dezertná odroda viniča. Chuť je jemná...

Palatina je skorá, rezistentná odroda zlato-žltého stolového viniča. Dozrieva už v druhej...

Bezsemenná, stolová odroda viniča pôvodom z bývalej Juhoslávie. Radí sa medzi stredne skoré,...

Má stredne silný rast. Na stanovište a na pôdu nie je náročná. Má pekné veľké zeleno-žlté...

Bezsemenná stolová a biela odroda, dozrievajúca začiatkom septembra. Má stredne silný rast a...

Vynikajúca odroda hrozna bola vyšľachtená v roku 1942 v Maďarsku. Obrovské...

Rezistentná, stolová odroda viniča. Plody dozrievajú skoro, už od polovice augusta. Bobule sú...

Veľmi skorá biela odroda stolového viniča s veľkými strapcami, chutnými sladkými bobuľami a...

Vinič 'Autumn Royal' - dezertná bezsemenná odroda, pôvodom z Kalifornie, s veľkými tmavými...

Skorá odroda, dozrieva v polovici augusta. Charakteristikou je bujný rast a príjemná...

Odroda Hamburský Muškát má dekoratívne strapce s veľkými, podlhovastými a šťavnatými bobuľami...

Strapce sú stredne veľké, kónického tvaru a sú mierne voľné. Bobule sú stredné až veľké (5 g),...

Bezsemenná stolová a červená, dozrievajúca v strede septembra. Má stredne silný rast a celkovo je...

Odroda Apirena je veľmi atraktívny stolový vinič. Bezsemenný plod je vynikajúci na stolové...

Extrémne chutná odroda s veľmi skorým dozrievaním. Bobule sú žltej farby. Odroda je...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.