Bazalka vyznačujúca sa veľkými listami, s výraznou arómou.
Sladký a jemný hrach, ktorého struky je možné konzumovať v celku.
Poľná, sladká paprika, typ "kápia".
Trvalka - v kuchyni známa aj ako "Maggi" - domáca vegeta.
Veľmi výnosná a dekoratívna odroda fazule.
Skorá a veľmi úrodná odroda pažítky.
"Hladká" odroda uhorky, odolná voči chorobám.
Šalát vhodný na postupný zber, postupne dorastá a nehorkne.
Červeno-biela, guľatá, skorá odroda reďkovky.
Veľkozrnná, nízka, biela odroda fazule.
Letnička - chuť tradičnej slovenskej kuchyne.
Tradičná guľatá výkonná odroda cvikle.
Všetana je jarná žltá veľmi úrodná odroda cibule.
Veľmi obľúbená, svetovo známa, jarná odroda červenej cibule.
Zelno struková odroda fazule, bez vlákna.
Stredne skorá, supersladká odroda kukurice.
Pór vhodný na jesenný zber, prezimuje aj na poli.
Kučeravý petržlen, vhodný na celoročný zber.
Trvalka, ktorá ničí plesne a baktérie.
Stránka 4 z 6 - 102 položiek celkom
Nastavenie