Nastavenie
Trvalka - v kuchyni známa aj ako "Maggi" - domáca vegeta.
Jednoročná rastlina. Listy sa používajú na ochutenie mäsových alebo rybacích pokrmov a strukovín (fazuľa, hrášok, bôb).
Trvalka, ktorá upokojí dušu i telo.
Trváca rastlina, ktorú možno siať od marca do mája a zberať, keď je rastlina vysoká asi 30/40 cm. Mäta má široké využitie, v...
Trvalka. Stálozelená rastlina. Bežne používaná v kuchyni na dochucovanie viacerých jedál. Listy niektorých odrôd sa môžu vyprážať,...
Táto jednoročná rastlina sa môže zasiať od februára do júna a je pripravená na zber, keď je vysoká asi 20/25 cm. Čerstvé listy...
Vytrvalá bylinná rastlina, rustikálna a nenáročná na pestovanie. Používajú sa listové stopky, ktoré sú veľmi dlhé a mäsité, s...
Trvalka - korenina s nezameniteľnou arómou, vhodná na prípravu mäsových pokrmov.
Žerucha, ktorá je vhodná na celoročné pestovanie doma.
Trváca, bylinná rastlina, nenáročná na pestovanie aj v kvetináčoch. Listy, čerstvé aj sušené, a kvetinové vetvičky s príjemnou vôňou...
Veľkolistá odroda valeriánky, ktorá je odolná voči chladu.
Tradičná odroda levandule s upokojujúcim účinkom pre ľudí a odpudzujúcim pre nežiadúci hmyz.
Kučeravý petržlen, vhodný na celoročný zber.
Hladká odroda petržlenu, vhodná na celoročný zber.
Bazalka vyznačujúca sa veľkými listami, s výraznou arómou.
Trvalka, ktorá ničí plesne a baktérie.
Výrazne aromatická odroda kôpru vyznačujúca sa vysokou úrodnosťou.
Odroda koriandru, pri ktorej sa zberá aj vňať, aj semená.
Letnička - chuť tradičnej slovenskej kuchyne.
Trvalka, ktorá osvieži a pomôže s trávením. Vhodná do čajov, koktejlov a nápojov.
Skorá a veľmi úrodná odroda pažítky.
Úzkolistá, aromatická odroda rukoly.
Tradičná trvalka vhodná na prípravu čajov, s využitím aj v gastronómii.